Een unieke locatie voor elk zakelijk evenement

Zalen en terrassen aan het water én een hectaregroot evenemententerrein met borrelbar en buitenkeuken. Stuk voor stuk flexibel in te zetten naar jouw wens. Dat biedt talloze mogelijkheden om de locatie aan te passen aan de grootte en het karakter van je zakelijke evenement.
Vraag offerte aan
Image 3
Image 2
Image 1

vergaderen en presenteren

Theateropstelling, carré, een U-vorm of blokopstelling: elke denkbare vergadervorm is mogelijk. Presentatiemiddelen als een Tv-scherm, microfoon, boxen en aansluitingen zijn aanwezig voor je uiterst professionele presentatie of vergadering.
Vraag offerte aan

Bedrijfsfeest/borrel

Iets te vieren met je collega’s? Wat dacht je dan van een uitgebreide borrel, een walking dinner of een gezellige BBQ? Of pak je het groots aan en gaan jullie voor een geweldig feest met livemuziek? Kan allemaal. Tip: heb je al eens gedacht aan jullie kerstborrel bij Het Houtse Meer?
Vraag offerte aan

Grote business events

Ook voor uitgebreide business events weten grote bedrijven ons te vinden. De verschillende zalen met terrassen en het enorme evenemententerrein bieden ontzettend veel mogelijkheden.
Neem contact op

teambuilding en teamuitje

In samenwerking met gespecialiseerde bedrijven regelen wij allerlei leuke teambuildingactiviteiten voor je. Dat kan bij Het Houtse Meer op de eigen locatie of op de naastgelegen Vrachelse Heide. Dat gecombineerd met een BBQ op het strand? Het perfecte teamuitje.
Vraag offerte aan

Onze locaties

Bekijk ook onze andere locaties: De Houthallen & De Houtse Schuur.
Onze locaties
Offerte aanvragen
Blijf op de hoogte
volg ons
Website gemaakt door WebSentiment
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PAASBRUNCH

Voor zondag 9 april en maandag 10 april heeft onze chef de mooiste seizoensproducten bij elkaar gebundeld in een fantastische 3-gangen paasbrunch. ?Met wie kom jij heerlijk een middag genieten?

3-gangen Paasbrunch
€45,00 per persoon

3-gangen Kids Paasbrunch
€17,50 per persoon


Reserveer Bekijk menu
Wachtwoord vergeten