info@hethoutsemeer.nl
0162-213000

Het mooiste event beleef je bij Het Houtse Meer!

Het Houtse Meer is een unieke, multi-functionele locatie voor ieder event!
- industrieel pand met flexibele indeling
- privé strand overdekt met stoere stretchtent
- aparte overdekte terrassen aan het water
- grasveld van 8.000 m2 aan het water 
Kortom een totaalplaatje, dat zich leent voor meerdere invullingen.
Of het nu een vergadering, teambuilding event of personeelsfeest is
mede dankzij de samenwerking met professionele partners op het gebied van teambuilding en onze flexibele food & beverage invullingen, kunnen wij een volledig verzorgde anders-dan-anders-beleving bieden in elk jaargetijde.

Een vergadering, personeelsuitje of teambuildingevent

Een dagje vergaderen in een inspirerende, rustgevend omgeving? Dan bent u hier aan het goede adres. Gezien de flexibele indeling kun je een vergadering makkelijk uitbreiden naar workshopruimtes, aanvullen met een borrel/relaxruimte en uitbreiden met bijvoorbeeld een Houtse Meer plankenlunch.
Qua teambuilding-activiteiten werken wij samen met het gespecialiseerde bedrijf Fitmasters. Fitmasters organiseert op hoog niveau activiteiten op het gebied van teambuilding, sport & spel en vitaliteit en kan een teambuildingsplan maken geheel afgestemd op jullie branche en behoeften! 

Personeelsfeest of bedrijfsborrel

Borrelen of feesten van 2 tot 1000 man!
Onze zalen zijn zó opgezet dat er meerdere geopend kunnen worden zonder dat de sfeer verloren gaat. De inrichting is flexibel, u kunt geheel aangeven hoe u het wilt hebben qua indeling en aankleding. Bij elke zaal zit een prive terras, welke naar wens overdekt kan worden met een tent. We maken altijd een goed en slecht weer scenario. 
Onze robuuste barbecues en ons foodmarkt concept zijn inmiddels een favoriet bij vele groepen! Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Events

Het grote terrein van 8.000 m2 aan het water met daarnaast een privéstrand leent zich bij uitstek voor evenementen. We hebben inmiddels verschillende uiteenlopende events mogen organiseren en denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en invullingen op onze alles-in-één-locatie!