Deel je mooiste momenten

Trouwen
Het moment van jullie leven. Dat iedereen zich over tientallen jaren nog herinnert. Bij Het Houtse Meer regelen we dat voor je. Een ceremonie aan het strand, de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water. Ook eten en feesten is hier anders dan anders. We garanderen je een serene, relaxte beleving in een on-Nederlandse entourage. Het Nederlandse weer geeft helaas geen garanties. Daarom hebben wij altijd een slecht weer-scenario klaarliggen.

Zet virtueel je perfecte dag in elkaar
Ceremonie
Jullie geven elkaar het ja-woord op het ceremoniestrand. Daar staat een moderne, robuuste open tent. Vlonders eronder, witte stoeltjes erop, (live) muziek erbij… who needs Ibiza?
Offerte aanvragen
Proost
Na de ceremonie proosten jullie met je gasten op het borrelterras. Dit terras heeft stoere stretchtenten. Buiten het glas heffen kan dus al snel. Toch te koud? Al onze zalen hebben een eigen terras en uitzicht op het meer.
Diner
Bruiloftsdiner op z’n Houtse Meers. Dat zijn kleine gerechtjes op stoere houten planken. Of wat dacht je van een sit-down barbecue? Helemaal upcoming: de festivalbruiloft met foodstands. Liever iets traditionelers? Kies dan dan voor een walking dinner of een 3-gangen diner.

Sfeervol

Feest
Het avondfeest met muziek is altijd binnen in de feestzaal. Al onze zalen zijn flexibel in te richten en passen we aan aan de grootte van het gezelschap. Zo heb je altijd de perfecte feestsfeer.

Zet virtueel je perfecte dag in elkaar
Offerte aanvragen

Wachtwoord vergeten