info@hethoutsemeer.nl
0162-213000

De mooiste bruiloft beleef je bij Het Houtse meer

Wat is er mooier dan trouwen met je voeten in het zand? De trouwceremonie op onze trouwlocatie vindt plaats aan de rand van het meer op het ceremoniestrand. Muziekje, witte trouwstoeltjes voor de gasten met uitzicht op het meer. Hoe romantisch wil je het hebben? Er wordt ook altijd een slecht weer scenario gemaakt voor een trouwceremonie binnen, maar gezien de tent, kan de ceremonie al snel buiten kan plaats vinden.

ONLINE OFFERTE MAKEN

Jullie kunnen via onderstaande link een eigen offerte maken voor jullie grote dag.
Kies een voorkeursdatum, klik rustig door de mogelijkheden heen, laat weten welke hapjes en drankjes jullie wensen en geef aan hoeveel gasten jullie verwachten. Al onze mogelijkheden komen in deze module voorbij. Dan heb je al een goede indicatie van jullie prijsopgave. Zijn jullie klaar met de offerte? Dan kun je online een afspraak inplannen om de voorkeursdatum en offerte in detail te bespreken. We denken hierin graag met jullie mee. Zo komen we samen tot een definitieve offerte.

Veel bruidsparen en hun gasten roemen de relaxte, serene en niet Nederlandse sfeer aan het water. Ook de flexibiliteit van onze moderne locatie wordt gezien als een pre. De zalen zijn zo opgezet dat ze groter en kleiner gemaakt kunnen worden en op verschillende manieren ingericht. Vele mogelijkheden daarnaast als lunchen in de buitenlucht, barbecue aan het water, foodfestival bruiloft, stoere haarden op de terrassen, wij denken heel graag mee in een anders-dan-anders beleving van je bruiloft!

Diner op je bruiloft

De Houtse Meer-planken, geserveerd midden op de tafels op stoere houten planken, is inmiddels bij de bruiloften een geliefd concept! Zo ook de 'sit-down' barbecue, 'live' en vers voor je neus bereidt door de kok, is een topper. Helemaal 'upcoming' en echt een Houtse Meer-beleving is de festival-bruiloft met verschillende foodstands. Maar ook een traditioneel bruiloftsdiner met walking diner of een 3-gangen diner behoort tot de mogelijkheden!

De diner- en feestzalen en terrassen

Bijna alle zalen hebben een eigen terras en uitzicht over het meer. Door de flexibele inrichting kunnen gezelschappen varieren van 20-500 personen. Na de ceremonie, wordt het bruidspaar doorgaans ontvangen op het borrelterras, waar er op het huwelijk geproost wordt. Door de stoere stretchtenten kun je al snel buiten vertoeven. Het avondfeest met muziek is altijd binnen in de feestzaal, die qua grootte ook weer aangepast wordt naar het gezelschap.                                          

Muziek

Op het ceremoniestrand is er een muziekinstallatie met boxen aanwezig en een microfoon voor de ambtenaar. Kies een mooi muziekfragement dat bij jullie past dat afgespeeld wordt op het moment dat de bruidegom en vervolgens bruid richting het ceremoniestrandje lopen. Na het officiele moment is het bij het verlaten van het strand erg mooi om weer muziek af te spelen. Dit zou natuurlijk ook kunnen in de vorm van livemuziek met een zangeres en gitarist, saxofonist, harpspeler? Het is maar net wat bij jullie past!
Wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we jullie wensen en alle mogelijkheden. Gezien het diverse aanbod, maken we graag een offerte op maat!
‘Paviljoen Het Houtse meer is de perfecte trouwlocatie, erg persoonlijk
en een prachtige locatie!’


Marian van Dijk