maak het onvergetelijk

Een verjaardagsfeest, jubileum, familiedag of babyborrel? Een bijzonder groepsuitje met een originele activiteit? De zalen met privéterrassen én de Houtse lounge met buitenkeuken plus overdekt borrelterras, het ligt allemaal aan het water. Die combinatie maakt Het Houtse Meer een unieke locatie voor jouw persoonlijke onvergetelijke event. 
Vraag offerte aan

verjaardag of borrel

Wil je een knalfeest in thema met band en DJ? Oestermeisjes en een cocktailbar? Of een walking dinner met pianist? Liever een BBQ aan het strand? Een foodmarkt? Of gewoon een gezellige borrel met lekkere hapjes en drankjes? Het is allemaal mogelijk bij Het Houtse Meer.
Vraag naar de mogelijkheden

jubileum

Een groot TV scherm om leuke, oude beelden te laten zien, een proost met bubbels, luxe hapjes die geserveerd worden en voor iedereen de kans om de jubilaris even in het zonnetje te zetten!
Vraag offerte aan

familiedag of groepsuitje

Het perfecte groepsuitje: een activiteit in combinatie met een borrel of BBQ. Nu nog een originele activiteit verzinnen.. hebben we. Een golfclinic bijvoorbeeld, op de naastgelegen golfbaan? Een potje boerengolf? Op pad per solex, step of tuktuk? Of liever een spannende escaperoom? We denken graag met je mee.
Vraag naar de mogelijkheden
Offerte aanvragen
Blijf op de hoogte
volg ons
Website gemaakt door WebSentiment
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PAASBRUNCH

Voor zondag 9 april en maandag 10 april heeft onze chef de mooiste seizoensproducten bij elkaar gebundeld in een fantastische 3-gangen paasbrunch. ?Met wie kom jij heerlijk een middag genieten?

3-gangen Paasbrunch
€45,00 per persoon

3-gangen Kids Paasbrunch
€17,50 per persoon


Reserveer Bekijk menu
Wachtwoord vergeten