trouwen Met je
voeten in het zand
Het moment van jullie leven. Dat iedereen zich over tientallen jaren nog herinnert. Bij Het Houtse Meer regelen we dat voor je. Een ceremonie aan het strand, de gasten op witte stoeltjes met uitzicht op het water. Ook eten en feesten is hier anders dan anders. We garanderen je een serene, relaxte beleving in een on-Nederlandse entourage.
Stel jullie droomdag samen

de ceremonie

Het ceremoniestrand ligt volledig privé en grenst direct aan het meer. Witte stoeltjes, een romantische sfeer plús een uniek uitzicht. Kies zelf je BABS of trouwambtenaar en jullie favoriete muziek. Samen creëren we een heel bijzondere bruiloftssetting op een trouwlocatie die uniek is in Nederland.
Vraag offerte aan

samen proosten

Vanaf het ceremoniestrand loop je naar de open Houtse lounge aan het water, onder het megatentdak van Afrikaans stretchdoek. Proost met bubbels of jullie eigen favoriete drankje, geniet van een zoete tafel of juist iets compleet anders. Wij begeleiden en adviseren jullie in al je keuzes.
Vraag offerte aan

het diner

Een Houtse Meer-proeverij van bruiloftsplanken? Een uitgebreide BBQ aan het water? Of liever een festival-achtige foodmarkt of een walking dinner? Er zijn talloze mogelijkheden. Bespreek ze met je eigen Houtse Meer adviseur.
Vraag offerte aan

het feest

Feestjes bouwen kunnen we bij Het Houtse Meer als geen ander! Laat de DJ maar draaien en de band spelen. Wij ontvangen jullie avondgasten met een welkomstdrankje, verwennen ze met luxe hapjes, verrassen ze met een cocktailbar en zorgen ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt.
Vraag offerte aan
Offerte aanvragen
Blijf op de hoogte
volg ons
Website gemaakt door WebSentiment
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PAASBRUNCH

Voor zondag 9 april en maandag 10 april heeft onze chef de mooiste seizoensproducten bij elkaar gebundeld in een fantastische 3-gangen paasbrunch. ?Met wie kom jij heerlijk een middag genieten?

3-gangen Paasbrunch
€45,00 per persoon

3-gangen Kids Paasbrunch
€17,50 per persoon


Reserveer Bekijk menu
Wachtwoord vergeten