info@hethoutsemeer.nl
0162-213000

BAR & GRILL

Borrelen op het terras of een hapje eten met fantastisch uitzicht over het meer. Na een stevige wandeling is het hier heerlijk toeven voor een lunch of borrel. Wij werken met een open keuken met een grote houtskoolgrill. 
Op woensdag t/m zaterdag kun je ook reserveren voor een gezellige high tea. 
In de avond serveren wij planken om te delen oftewel foodsharing. Maak een keuze uit de verschillende plankjes om samen van te genieten of laat je verrassen door de smaakmakers!
Bekijk hier de menukaart
Honden zijn alleen toegestaan op het terras. Er is een tent met kachels en dekentjes indien het weer wat minder is.

HIGH TEA

Op woensdag t/m zaterdag kunt u genieten van een High Tea bij Het Houtse Meer! Samen heerlijk proeven van zoete en hartige lekkernijen in combinatie met verschillende soorten verse thee. Reserveren kan alleen telefonisch en minimaal 48 uur van tevoren i.v.m. de voorbereidingstijd. De aanvangstijden voor de High Tea zijn tussen 14:00 en 16:00 uur ‘s middags. 

LUNCH

We hebben een uitgebreide lunchkaart bij Het Houtse Meer met een Houtse Meer lunch vlees of vis, verse soepen & salades, ambachtelijke broodjes, gegrilde burgers of een klassieke club sandwich!

DINER = SAMEN PLANKEN (foodsharing)

Samen planken is samen delen! Heerlijk tafelen met een verschillende gerechtjes om samen van te genieten.
VERRASSING VAN DE SMAAKMAKERS;  Een 2- of 3-gangen planken proeverij met heerlijke gerechtjes! Dieetwensen of allergieën kunnen doorgegeven worden aan de sfeermakers.
STEL JE EIGEN MENU SAMEN;  Bestel per ronde een aantal gerechtjes om te delen en sluit desgewenst af met een heerlijk nagerecht!