info@hethoutsemeer.nl
0162-213000

BAR & GRILL

Borrelen op het terras of een hapje eten met fantastisch uitzicht over het meer. Na een stevige wandeling is het hier heerlijk toeven voor een lunch of borrel. Wij werken met een open keuken met een grote houtskoolgrill. 
In de avond serveren wij planken om te delen oftewel foodsharing. Maak een keuze uit de verschillende plankjes om samen van te genieten of laat je verrassen door de smaakmakers!
Bekijk hier de menukaart
Honden zijn alleen toegestaan op het terras. Er is een tent met kachels en dekentjes indien het weer wat minder is.

HIGH TEA

Kom genieten van onze vernieuwde high tea. Op alle dagen mogelijk!
Samen heerlijk proeven van hartige en zoete lekkernijen in combinatie met verschillende soorten verse thee.
Reserveren kan telefonisch en minimaal 24 uur van tevoren i.v.m. de voorbereidingstijd. De aanvangstijden voor de high tea zijn tussen 11:00 uur en 14:30 uur.

LUNCH

We hebben een uitgebreide lunchkaart bij Het Houtse Meer met een Houtse Meer lunch vlees of vis, verse soepen & salades, ambachtelijke broodjes, gegrilde burgers of een klassieke club sandwich!

DINER = SAMEN PLANKEN (foodsharing)

Samen planken is samen delen! Heerlijk tafelen met een verschillende gerechtjes om samen van te genieten.
VERRASSING VAN DE SMAAKMAKERS;  Een 2- of 3-gangen planken proeverij met heerlijke gerechtjes! Dieetwensen of allergieën kunnen doorgegeven worden aan de sfeermakers.
STEL JE EIGEN MENU SAMEN;  Bestel per ronde een aantal gerechtjes om te delen en sluit desgewenst af met een heerlijk nagerecht!