Deel je mooiste momenten

Bar & grill
Uitgebreid borrelen op het terras of eten met uitzicht over het meer. ’s Avonds kies je uit de verschillende planken met kleine gerechtjes om samen te delen: vis, vlees, vegetarisch en veganistisch. De Smaakmakers bereiden alle gerechten in onze open keuken met houtskoolgrill. Onze Sfeermakers adviseren je over het perfect bijpassende glas wijn of bier van het seizoen.
De lekkerste gerechten van de houtskoolgrill
Schapenkaas salade met peer, granaatappelpit, gepofte spelt en groentechips
Huisgerookte poussin van de smoketruck
Hele zeebaars van de grillmet citroen en rozemarijn
Bekijk de menukrant
Diner
Foodsharing. Dat is samen genieten van verschillende gerechtjes. Die serveren we op plankjes, als voorgerechtporties. Alsnog keuzestress? Ga dan voor de vis- en/of vleessuggestie van de Smaakmakers.
Lunch
De Houtse Meer lunch heeft voor elk wat wils. Vlees en vis, verse soepen en salades, ambachtelijke
broodjes en gegrilde burgers.
Bieren
Elk seizoen selecteert de Houtse Meer biercommissie met veel zorg verschillende bieren. Passend bij het seizoen en bij de gerechten. Bier wordt steeds meer een belangrijke aanvulling op een gerecht, waar dat eerst alleen voor wijn was weggelegd.
High tea
Samen genieten van 3 etages hartige en zoete lekkernijen. Natuurlijk in combinatie met verschillende soorten verse thee. 

De aanvangstijden voor de high tea zijn op maandag t/m vrijdag tussen 11:00 en 14:30 uur en op zaterdag en zondag om 11:00 uur. Reserveren kan alleen telefonisch en minimaal 24 uur van tevoren.
Wachtwoord vergeten